Zichtbaar goed verpakt

Thermovormen

In Zaandam beschikt Hordijk Verpakkingen over twee productielocaties. Daar ontwerpen en produceren wij kunststof verpakkingen voor de voedingsbranche en logistieke producten voor de tuinbouwsector.

Omdat wij zelf grondstoffen extruderen tot de benodigde kunststof folie kunnen de verpakkingen uit meerdere kunststoffen gefabriceerd worden: A-pet, polystyreen, polypropyleen en bioplastics behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast kan de folie worden opgebouwd uit meerdere lagen, waardoor – bijvoorbeeld – een extra barrièrefunctie ingebouwd kan worden. De folie wordt vervolgens op de thermovormmachines verwerkt tot verpakkingen en andere logistieke producten.

Het productieproces in Zaandam is erop gericht flexibel in te spelen op de wensen van afnemers. Het machinepark is ingesteld op de productie van grote series die wij, desgewenst, opslaan in ons zeer omvangrijke magazijn. Wij bieden een uitgebreid scala aan klantspecifieke en standaard verpakkingen. De verkrijgbare verpakkingen vindt u in onze catalogus .