Zichtbaar goed verpakt

Vacatures

Selecteer hier onder een vacature.

> Allround commercieel / administratief medewerker

40 uur | Zaandam
vanaf heden

> Vacature titel

40 uur | Locatie

> Allround commercieel / administratief medewerker

40 uur | Zaandam
vanaf heden


Profiel: in deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het coordineren en uitvoeren van diverse commerciele en inkoopwerkzaamheden. Je bent een spin in het web, die een belangrijke bijdrage levert in de verdere professionalisering van onze organisatie en zorgt dat de organisatie op tal van zaken dagelijks goed blijft functioneren. Dit doe je in overleg met de Business Process & IT manager, inkoper, productieplanners en de commercieel en operationeel verantwoordelijke collega's.
Functie-inhoud: Je kerntaken en verantwoordelijkheden zijn o.a.: samen met het Customer Service team vorm je het eerste aanspreekpunt voor de klant; in het bijzonder voor onze verkooporganisatie in Duitsland (het invoeren van orders, organiseren van transport, beantwoorden van klantvragen etc.); je bent de ondersteuning voor onze inkoper bij de inkoopadministratie (inkoopbehoeften bepalen en verwerken in ons ERP systeem, documenteren van kwaliteitsdocumenten, afhandelen van leveranciersklachten etc.) en je doet daarnaast diverse werkzaamheden m.b.t. voorraadbeheer. De vacature is een nieuw te werven functie binnen onze organisatie. Wij werken in een klein team waarbij wij bereid zijn werkzaamheden van elkaar over te nemen. Ook hierin zal jij een belangrijke rol spelen.Daarnaast wordt er een nieuw ERP systeem geÔmplementeerd, waar belangrijke werkzaamheden uit voort komen waar je rol in kunt spelen.

Wij zoeken: je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en je beschikt minimaal over een MBO+ diploma in een relevante afstudeerrichting. Je bent commercieel ingesteld en hebt uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden. Je bent proactief, zelfstandig en leergierig. Je maakt gebruik van je opgedane en nieuwe kennis om de organisatie verder te helpen groeien. Een vereiste is een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Enkele jaren relevante werkervaring, beheersing van de Duitse taal en ervaring met ERP systemen is een pre.

Wij bieden: wij bieden een afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng en ideeŽn in een groeiend en gezond bedrijf met een prettige werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Wij streven ernaar om onze medewerkers voor vele jaren een inspirerende werkplek te kunnen bieden en zoeken dus naar kandidaten die daar ook zo over denken.

Enthousiast geworden? Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Rob Hordijk (Business Process & IT manager) of Simon Kat (Commercieel Directeur), tel. 075-6536353. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar www.hordijkverpakkingen.nl
Je kunt solliciteren door een motivatiebrief met CV te sturen naar hr@hordijk.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.